Da li želite da se bavite vodjenjem portala?

Da li želite da se bavite vodjenjem portala?

Ako ste oduvek imali želju da vodite svoj web portal kao što je ovaj KGMagazin.rs a niste znali odakle da krenete i kome da se obratite, onda ste na pravoj adresi. I sami znate da izrada web sajta i mobilnih aplikacija može da bude veoma skupa, ali Timonix d.o.o. Vam nudimo rešenje bez skrivenih troškova, rešenje sa kojim nemate velika početna ulaganja pa svoja sredstva možete da usmerite u sopstveni razvoj odmah.

Firma TIMONIX d.o.o. nudi svim zainteresovanima kompletno rešenje po sistemu ključ u ruke, od kupovine domena, zakupa hostinga, postavljanje web portala, pratećih Android i/ili iOS aplikacija, kao i kreiranje naloga na Facebooku i Instagramu.

Kome je namenjena ova usluga?

Ovu uslugu nudimo svim registrovanim preduzetnicima i preduzećima.

Zašto je ovo dobro rešenje?

Ugovaranjem ovakve saradnje, inicijalni troškovi su značajno niži a dobijate kompletan paket usluga u najkraćem mogućem roku, kao i redovni update aplikacija kad god je dostupan.

Koliko će to da me košta?

Inicijalno postavljanje sistema (zakup domena, hosting, web portal, Android i iOS aplikacija, kreiranje Instagram i Facebook naloga) – 550 eur. Mesečni troškovi održavanja sistema uz ugovornu obavezu od 24 meseca iznose 99 eur.

KGMagazin.rs

U ponudi je i prodaja ovog portala kgmagazin.rs, pa ako želite da preuzmete i nastavite vodjenje portala javite nam se putem kontakt forme sajta https://www.timonix.com/ Ovaj portal sa pratećim aplikacijama se prodaje za 1 dinar uz ugovornu obavezu 24 meseca, sa mesečnom cenom održavanja od 139 eura mesečno.

Pogledajte kako izgledaju aplikacije KGMagazin portala za iOS https://apps.apple.com/app/apple-store/id1482318901 ili Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.timonix.kragujevac

Ako imate svoj web portal mi možemo da za Vas izradimo mobilnu aplikaciju za iPhone i Android bez inicijalnih troškova, uz ugovornu obavezu održavanja aplikacije naredna 24 meseca za samo 59 eur mesečno.

KATEGORIJE

KOMENTARI

Wordpress (0)