Deseti Arsenal fest od 25. do 27. juna 2020. u Kragujevcu

Deseti Arsenal fest od 25. do 27. juna 2020. u Kragujevcu
Foto: Pixabay

Obogaćen dosadašnjim iskustvima, ali i u obavezi da ispuni velika očekivanja svoje publike, deseti Arsenal će biti nova proslava muzike – još veći bolji, jači, bogatiji i zanimljiviji neko ikada do sada, najavljuju organizatori.

Novi vizuelni identitet jubilarnog Arsenala, delo cenjenih dizajnera Braća Brazeri i Dechko Tzar, predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, jer podseća na stare muzičke novine i plakate iz kojih izbija nova energije i mladalački polet okupljanja i uživanja u rokenrol svetkovini. 

Arsenal fest Kragujevac
Screenshot/Instagram Arsenal fest

Arsenal je od svog prvog izdanja 2011. godine izrastao u respektabilan i uticajan regionalni muzički festival, koji privlači ne samo posetioce iz Srbije i bivše Jugoslavije, već i ostatka Evrope i sveta, u samo srce Kragujevca, pažljivim odabirom i spojem zanimljivih i uticajnih svetskih i regionalnih imena. 

Arsenal se ističe i fantastičnim prostorom na otvorenom u okviru istorijskog „Kneževog arsenala“, fabrike municije iz 19. veka (Mejn stejdž), gde je i rustična zgrada Čaurnice (Eksploziv di-džej stejdž) i prelepa drvećem natkrivena Zastavina bašta (Garden stejdž).

Ulaznice za deseti Arsenal fest biće u prodaji od kraja novembra.

Izvor: RTS

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)