Elektro pop duo Nipplepeople 21. marta 2020. u Kragujevcu

Elektro pop duo Nipplepeople 21. marta 2020. u Kragujevcu
Screenshot/Youtube

Koncertna agencija Long Plej izjavila je da u martu 2020. godine elektro pop duo Nipplepeople kreće na svoju prvu veliku, regionalnu turneju tokom koje će odsvirati osam koncerata. U okviru turneje, u Srbiji će gostovati u Beogradu 20. marta dvorana „Amerikana“ Doma omladine i 21. marta u Kragujevcu u prostoru „Čaurnice“.

Pored svežih scensko-vizuelnih elemenata bend će predstaviti novoaranžiranu set listu, a posetiće neke od najboljih klubova regiona od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti.

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla “Frka” i “Sutra” beleže milionske preglede na Youtube. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova. Oni ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su “Sutra”, “Balkan Express”, “Bolji”, “Broj” i “Ne volim te”.

Ulaznica za Kragujevac u pretprodaji košta 800 dinara, dok će na ulazu biti 1.000 dinara. Prodaja ide preko mesta i mreže www.tickets.rs, Doma omladine Kragujevca, na biletarnici Dečijeg pozorišta i u Music Store-u.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)