Đorđe Balašević OTKAZAO rasprodat koncert u Kragujevcu zbog zdravlja

Đorđe Balašević OTKAZAO rasprodat koncert u Kragujevcu zbog zdravlja
Foto: Pexels from Pixabay

Iz zdravstvenih razloga odložen je koncert legendarnog kantautora Đorđa Balaševića koji je bio zakazan za večeras, 15. novembra, u rasprodatoj dvorani “SBB hali Jezero” u Kragujevcu.

Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže. Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje”, saopštava kuća Balbelo, menadžment Đorđa Balaševića i dodaje:

“Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda. Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti. Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo. Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo.”

Poštovaoce Đorđa Balaševića organizatori za još malo strpljenja, da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu.

Ko želi može vratiti ulaznicu na mestu gde je kupljena od ponedeljka 18. novembra.

Izvor: mondo.rs

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)