Konkurs UMMUS-a za kolektivnu izložbu u teatru Joakim Vujić

Konkurs UMMUS-a za kolektivnu izložbu u teatru Joakim Vujić
Foto: Rudy and Peter Skitterians from Pixabay

Ummus raspisuje konkurs za kolektivnu izložbu koja će se održati na svečanom otvaranju na novoj adresi, u jednom od najlepših izložbenih prostora, u bife teatru Joakim Vujić. Datum će biti objavljen naknadno.

UMMUS poziva sve likovne, primenjene i multimedijalne stvaraoce da se prijave sa svojim autorskim projektima. Konkurs je fokusiran na lokalni nivo i isključivo se odnosi na umetnike koji rade, žive ili studiraju u Kragujevcu.

bodobe from Pixabay

Konkurs je otvoren od 10. novembra do 01. decembra 2019. godine.

Potrebna dokumentacija za prijavu na konkurs

  • Kratka biografija
  • Rad u elektronskom izdanju
  • Kratak opis rada
  • Dimenzije rada
  • Sve to slati na mejl: armus.armus@yahoo.com

U prvoj polovini decembra UMMUS će da objavi najbolje radove autora koji su zadovoljili kriterijume konkursa.

Cilj konkursa je da izabrani radovi budu deo enterijera i prostora budućeg Ummusa kao sastavni deo prvog srpskog teatra, najznamenitije kulturne baštine grada Kragujevca. Zbog velikog broja predstava u pozorištu i događaja Ummusa, svakom autoru pruža se visok nivo posećenosti njihovih dela pred širokim auditorijumom. Postavka radova trajala bi na neodređeno vreme, odnosno, do sledećeg raspisanog konkursa. Radovi će biti izabrani od strane umetničkog saveta i tima kulturnog centra Ummus.

Takođe, ovom izložbom otvara se novo poglavlje galerije teatra i rada Ummusa, jer će posle nešto više od 12 godina, foaje biti stalno otvoren.

Pogledajte detaljno na sajtu organizatora

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)