Košarkašice Radničkog ciljaju treću pobedu u nizu

Košarkašice Radničkog ciljaju treću pobedu u nizu
Foto: skeeze from Pixabay

26.10.2019. u 16:30 / Hala „Gоrdana Gоca Bоgоjević“ / Ulaz: slobodan

Кragujevčanke će u subоtu оd 16.30 časоva, u hali „Gоrdana Gоca Bоgоjević“, ugоstiti Vrbas Medelu, u utakmici 4. kоla Prve ženske lige Srbije.

Drugi vikend zaredom košarkašice Radničkog imaće privilegiju da igraju pred svojom publikom. Kragujevčanke će u subotu od 16.30 časova, u hali „Gordana Goca Bogojević“, ugostiti Vrbas Medelu, u utakmici 4. kola Prve ženske lige Srbije.

Radnički je posle tesnog poraza od Kraljeva na premijeri vezao dve lagane pobede i obreo se u gornjem delu prvenstvene tabele. Lepu priliku da dodatno poprave bodovni saldo i obraduju svoje navijače novom pobedom kragujevačke košarkašice imaće u subotu protiv Vrbas Medele.

Vrbašanke su proteklog vikenda uknjižile prvu pobedu u ovoj sezoni, u susretu sa zrenjaninskim Proleterom. Radi se o ekipi čija se igra mahom vrti oko sjajne Dunje Gvero, koja sa 69 postignutih poena u prva tri kola trenutno zauzima drugo mesto na listi najboljih strelaca lige.

Iako i Radnički u svom sastavu ima igračice izraženog individualnog kvaliteta, čini se da Kragujevačanke imaju mnogo bolju timsku igru, što može da bude presudno u predstojećem susretu. 

U utakmicu protiv Vrbasa ulazimo sa ulogom favorita, koju ćemo pokušati da opravdamo na terenu. Vrbas ima dobre pojedince, ali mislim da smo mi mnogo bolja i kompaktnija ekipa. Pozvala bih publiku da dođe u što većem broju i pomogne nam da dođemo do treće pobede u sezoni, poručila je Bojana Stevanović, jedna od najboljih akterki prethodne utakmice sa Studentom.

Ulaz je slobodan za sve posetioce.

Izvor: kkkradnicki.rs

KATEGORIJE

KOMENTARI

Wordpress (0)