Na sajmu zdravlja besplatni pregledi i analize

Na sajmu zdravlja besplatni pregledi i analize

Na četvrtom po redu Sajmu zdravlja, koji će biti održan 4. i 5. oktobra na kragujevačkom sajmištu, će se predstaviti više od 50 izlagača, a reč je o zdravstvenim ustanovama, klinikama, laboratorijama, farmaceutskim kućama. Sve posetioce očekuju besplatni pregledi, analize, saveti lekara i predavanja, a obezbeđeni su i brojni popusti. 

Screenshot / Sajamzdravlja.org
Screenshot / Sajamzdravlja.org

Na ovogodišnjoj manifestaciji predavanja će održati prof. dr Branimir Nestorović, prof. dr Jovan Košutić, dr Predrag Mišić, dr sc. med. Bata Marković i prof. dr Biljana Vuletić. 

Organizator sajma zdravlja uz podršku lokalne samouprave je Agencija Dream Factory. 

“Sajam zdravlja je manifestacija preventivno-promotivnog, prodajnog i edukativnog karaktera i predstavlja najveće dešavanje ovog tipa u Centralnoj Srbiji. Izlagači su zvanične i privatne zdravstvene ustanove sa ovog područija, farmaceutske kuće, kompanije koje proizvode wellness i spa proizvode, i pružaju usluge iz pomenutih oblasti, udruženja bolesnih i svi oni koji na bilo koji način doprinose zdravlju. Sajam je tokom dva dana prošle godine posetilo oko 20.000 ljudi, a posetioci su dobili besplatne preglede u vrednosti od 500.000 dinara”, poručuju iz agencije Dream Factory.  

Radno vreme sajma je od 10 do 18:30 časova, a za sve posetioce obezbeđeni su besplatni ulaz i parking. Kompletan program i sve informacije o Sajmu zdravlja možete pronaći na sajtu sajamzdravlja.org.

KATEGORIJE

KOMENTARI

Wordpress (1)
  • Milica 1 year

    Jel posetio neko ovaj sajam?