Napravite predah od posla i svakodnevice u Kraljevim Čardacima

Napravite predah od posla i svakodnevice u Kraljevim Čardacima

Odmor, ili predah od svakodnevice, za mnoge od nas je preko potreban, često i neophodan kako bi smo uspeli da ostanemo normalni ostatak godine. Neretko se govori o tome kako današnji način života, užurbanost i stres dovode do prebrzog sagorevanja, psihofizičkih problema, čak i bolesti. Posao, porodične i druge socijalne obaveze mnogima oduzimaju previše vremena, pa je dnevni odmor danas postao privilegija u kojoj nažalost malo ko može da uživa.

Na odmor ne morate uvek da putujete dugo i avionom. Doživite zlatnu jesen na Kopaoniku i napravite predah od posla i svakodnevnice. Provedite minimum 2 noćenja u kompleksu Kraljevih Čardaka tokom meseca oktobra.

Kraljevi Čardaci
Kraljevi Čardaci

Cena paketa 3 dana/2 noći je 8.990 dinara po osobi za odrasle. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom uz korišćenje Spa centra. Boravak za decu do 7 godina je besplatan. Deca od 7 do 15 godina imaju 50% popusta na cenu paketa. * Paket je ograničenog kapaciteta.

Hotelsko apartmanski kompleks Kraljevi Čardaci Spa nalazi se u Vikend naselju Kopaonik. Naselje je smešteno na jugozapadnim obroncima Kopaonika na nadmorskoj visini od oko 1500m, udaljeno je 3-6 km od centra planine i 2,5 km od najbliže staze Sunčana dolina.

Osim bogate ponude samog kompleksa (a la carte restoran, Pivnica, lobby bar, Spa &wellness centar, prodavnica, frizerski salon), gosti Kraljevih Čardaka imaju na raspolaganju i nekoliko restorana i kafića koji se nalaze u neposrednoj blizini našeg kompleksa, kao i par prodavnica.

Kraljevi Čardaci opravdano nose slogan “Uživanje na visini”, a jedan od razloga je i taj što smo za goste markirali dve staze Kraljevih Čardaka, jasno obeležene, koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Za sve one koji vole unapred da planiraju zimski odmor Kraljevi Čardaci odobravaju rani booking i -5% na zimske aranžmane za rezervacije od 1. do 15. oktobra 2019. godine

Kraljevi Čardaci
Kraljevi Čardaci

Više informacija o kompleksu pogledajte na http://www.kraljevicardaci.com

KATEGORIJE

KOMENTARI

Wordpress (0)