“Njuz turneja 2019: Sadašnjost Srbije” u Domu omladine 25.10.2019. u 19:00

“Njuz turneja 2019: Sadašnjost Srbije” u Domu omladine 25.10.2019. u 19:00
Screenshot/Njuz.net

Kako stoji u najavi događaja na FB stranici Njuz.net-a naredni događaj pod nazivom “Njuz turneja 2019: Sadašnjost Srbije” održaće se u Domu omladine Kragujevac 25.10.2019. sa početkom u 19 časova.

Kao jedini preostali i trenutno najveći i najbolji medij u Srbiji, ekipa Njuz neta vam dolazi na noge da kroz razgovor zajedno utvrdimo kakva je situacija u medijima i društvu, gde smo, kako smo dotle stigli i kako da se iz ovoga nekako iskobeljamo.

Koliko su mediji danas slobodni, da li ima pritisaka, kako razlikovati prave vesti od lažnih i gde posle dobre tribine izaći na lud provod u Kragujevcu, samo su neke od tema kojima ćemo se baviti.

Pričaćemo i o tome gde je mesto humora na medijskoj sceni, koja je uloga satiričara i da li su oni ti koji treba da pokreću velike promene i revolucije u društvu (spoiler: nisu). Čućete iz prve ruke kako izgledaju traumatična iskustva kada vas demantuje Vesna da Vinča, kada Ivana Jordan odgovori na vaš tekst, kada fakultetski profesor stavi deo vašeg teksta u udžbenik i ono najstrašnije – kada tokom pripreme emisije morate pet sati da slušate predsednika Vučića.

Očekuje se da će naše razgovore o vrlo atraktivnoj temi cenzure pratiti i preneti veliki broj nezavisnih domaćih medija kao što su Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i Pera Marković iz Malog Mokrog Luga.

Specijalni gost: Miroslav Miletić, novinar i autor emisije ”Iz glave”

Vidimo se!

Izvor: Facebook stranica njuz.net

KATEGORIJE

KOMENTARI

Wordpress (0)