Plaćanje parkinga sa detekcijom Zone

Plaćanje parkinga sa detekcijom Zone
Foto: M.A.

U aplikaciji KG Magazin, koju možete besplatno da preuzmete sa Apple i Google Play prodavnica, sa dva klika izaberete zonu i pošaljete SMS za plaćanje parkinga.

Koliko puta Vam se dogodilo da ste na sred neke ulice i da nemate pojma u kojoj zoni se nalazite i na koji SMS da pošaljete poruku. Ono što Vam aplikacija omogućava je da prepoznaje zonu u kojoj se nalazite i odgovarajućim znakom signalizira na Zonu parkiranja.

KG Magazin

Izaberite zonu za koju želite da platite parking i pritisnite dugme “Plati odmah”. Ako želite da se zadržite svega par minuta i ne želite da platite parking, pritisnite na dugme “Podseti me” kako bismo Vas obavestili za 4 minuta da će Vam biti naplaćena doplatna karta ako naiđe kontrola.

Parking aplikacija je još uvek u test fazi, pa ako uočite neki problem ili ulice koje nedostaju u automatskom prepoznavanju zona, javite nam, a mi ćemo najbrže moguće da ispravimo grešku i updatujemo aplikaciju.

Ako imate neku ideju šta bi Vam bilo korisno da vidite u aplikaciji pošaljite nam email ili poruku preko ove kontakt forme.

Preuzmite besplatno aplikaciju za svoj  iOS https://apps.apple.com/app/apple-store/id1482318901 ili  Android telefon https://play.google.com/store/apps/details?id=com.timonix.kragujevac i dobićete na poklon i automatizovan prikaz isključenja struje i vode kao i red vožnje gradskog prevoza. A ako preuzmete ovu potpuno besplatnu aplikaciju u narednih sat vremena, dajemo Vam besplatno i najnovije informacije iz grada i mogućnost da slušate gradske radio stanice preko interneta. 🙂

Zapratite i lajkujte i našu FB stranicu https://www.facebook.com/kgmagazin/

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (1)
  • Ivan 2 years

    Poceo sam da koristim vasu aplikaciju i najkorisniji deo je ovaj za zonsko parkiranje u Kragujevcu. Vise ne moram da se vracam na pocetak ulice da vidim na tabli koja je zona i SMS broj za parkiranje.