Računi za vodu od sada i na email

Računi za vodu od sada i na email

JKP “Vodovod i kanalizacija” Kragujevac od 1. februara 2020. godine omogućavaju svojim korisnicima da primaju račune za utrošenu vodu putem elektronske pošte.

Ukoliko želite da Vam se ubuduće računi dostavljaju na ovaj način, potrebno je da podnesete zahtev za prijem računa u prostorijama JKP “Vodovod i kanalizacija” Kragujevac, ili da zahtev podnesete putem sajta www.jkpvik-kg.com. Ukoliko ste fizičko lice kliknite na link za prijavu za fizička lica, a ako ste pravno lice kliknite ovde.

Zahtev može da podnese isključivo vlasnik priključka. Svi potrošači koji se odluče za ovaj način prijema računa, neće više dobijati štampane račune.

Elektronski račun odavno nudi i EPS, pa registracijom na sajtu ED Centra možete da proveravate trenutno stanje na Vašem računu, skinete poslednji račun, vidite sve Vaše uplate. Odlično je što možete pratiti stanje više strujomera sa jednim nalogom, tako da jednostavno pratite račune za stan ili vikendicu u kojoj ne boravite često, možda za stan koji izdajete i želite da imate uvid u potrošnju i uplate koje izvršava Vaš stanar.

Jedino javno stambeno preduzeće “Kragujevac” ne omogućava građanima da imaju elektronski uvid u svoje račune, pa čak ni na štampanom računu ne pružaju informaciju o trenutnom stanju na vašem računu što često može da dovede do raznih problema.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)