Stevanovićeva izjava pogrešno protumačena

Stevanovićeva izjava pogrešno protumačena
SPD Radnički Kragujevac

Trener vaterpolista Radničkog, Uroš Stevanović, osvrnuo se na pogrešno tumačenje njegove izjave iz intervjua za klupski sajt, od strane pojedinih medija, koji su u svom tekstu sami izveli netačne zaključke.

U spornom delu intervjua, Stevanović je govorio o gostovanju Radničkog u Šibeniku, gde je sa domaćim Solarisom odigrao 6:6. On je naveo da se „ono što je trebalo da bude lep derbi i vaterpolo praznik pred prepunim tribinama, zbog nekih stvari pretvorilo u poražavajuću predstavu“. Pojedini mediji su preneli da se ovo odnosi i na reakcije domaćina na sudijske odluke, što je Stevanović opovrgao.

– Zbog pogrešne interpretacije mojih reči od strane nekih novinara,  pre svega želim da istaknem da uopšte nismo nezadovoljni domaćinstvom. Naprotiv, naišli smo na najbolji mogući prijem i želeo bih još jednom da se zahvalim Šibenčanima na gostoprimstvu, uslovima i dobroj utakmici. I domaćini i mi smo bili nezadovoljni suđenjem, o čemu smo razogvarali posle meča i dogovorili se da u saradnji sa svim srpskim, hrvatskim i crnogorskim klubovima učinimo nešto po tom pitanju. Suđenje nije bilo toliko neutralno koliko bi trebalo da bude i želja nam je da se to u budućnosti ispravi, kako bi glavni utisak posle utakmica bili igrači, a ne sudije – rekao je Stevanović.

Izvor: SPD Radnički Kragujevac

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)