Udruženje “300 Kragujevčana” izabralo rukovodstvo

Udruženje “300 Kragujevčana” izabralo rukovodstvo
Foto: 300 Kragujevčana

Udruženje građana “300 Kragujevčana”, na sinoć održanoj izbornoj skupštini, formalizovalo je svoj rad izborom rukovodstva koje će u narednom periodu, kako kažu – kao prvi među jednakima, sprovoditi programska načela Udruženja. 

Novoizabrani predsenik Udruženja “300 Kragujevčana” Dušan Zeka Aleksić, istakao je, na izbornoj skupštini,  da je pojava udruženja uzburkala političku scenu Kragujevca, jer su njegovi članovi i simpatizeri otvorili zaboravljene teme čime, ističe, “polako, ali sigurno nastaje organizacija kojoj se veruje. Građani su uvideli da se udruženje bavi isključivo lokalnim, životnim temama, za koje se nude rešenja, a ne prazna kritika”.

Izborna skupština “300 Kragujevčana”

Glavna okosnica okupljanja Kragujevčana oko udruženja jeste pristojnost u političkom delovanju, koju smo pokazali od samog početka, bavljenje temama koje se odnose i na generacije koje dolaze, a možda i najbitnija činjenica u našem radu je da se sve odluke donose dogovorom, debatom, gde svaki pojedinac ima pravo glasa i svačije mišljene se uvažava. Naredni korak je predstavljanje programa Udruženja “300 Kragujevčana”. On će se bazirati na saradnji sa Univerzitetom, razvoju putne i komunalne infrastrukture, brizi prema generacijama koje dolaze,ekologiji, nultoj toleranciji prema korupciji, jer smo uvideli da su upravo ovo teme koje najviše interesuju Kragujevčane i da su u njima sublimirani svi njihovi problemi.

Predsenik Udruženja “300 Kragujevčana” Dušan Zeka Aleksić

U ovoj organzaciji ističu da “sa sigurnošću mogu da kažu da imaju tim koji može da svojim delovanjem, ličnim znanjem i integritetom pomogne da u vrlo kratkom roku Kragujevac bude bolje mesto za život”.

Udruženje građana “300 Kragujevčana” okuplja ljude željne dokazivanja, savremenih znanja i shvatanja, ljude sa drugačijim sistemom vrednosti, velike energije, ljude koji će kao tim biti iznenađenje na predstojećim lokalnim izborima i  koji od večeras i zvanično kreću u predizbornu kampanju pod sloganom ” Bolji život u Kragujevcu, rekao je Aleksić.

Izvor: glassumadije.rs

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)