Uskoro! Deseti „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu

Uskoro! Deseti „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu
Screenshot/sumadijasajam.rs

Od 22 do 24. novembra 2019. / Šumadija Sajam

Deseti „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu, od 22. do 24. novembra 2019. godine!  Organizatori ove manifestacije su „Šumadija sajam“ i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“.

U cilju predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona, „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu okupiće i ove godine brojne izlagače, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije koje će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2018/2019, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva, vinarije itd.

Za posetioce i izlagače biće organizovani brojni stručni i zabavni sadržaji. Potrudićemo se da i ove godine obezbedimo sagovornike iz instuticija nadležnih za rešavanje problema sa kojima se suočava turistička privreda i obezbedimo predavače koji će nam ukazati na mogućnosti obezbeđivanja dodatnih izvora finansiranja poboljšanja kvaliteta usluge.

Tokom tri sajamska dana stručni žiri u kojem će biti predstavnici nadležnih republičkih institucija i lokalnih turističkih organizacija izabraće najuspešnije izlagače i poslednjeg dana Sajma biće dodeljene nagrade u kategorijama:

  1. Najuspešnija promocija
  2. Najuređeniji izlagački prostor
  3. Najbolji promo materijal

I ove godine organizovaće se Sajam zimnice pa Šumadija sajam poziva zainteresovane proizvođače zdrave hrane i pića da im se prodruže krajem novembra u Kragujevcu!

Ujedno sa Sajma napominju da mogu da Vam pomognu u pripremi Vaše promocije u okviru ovogodišnjeg „Sajma turizma“ u Kragujevcu. Sve eventualne predloge i sugestije, kao i program i termin promotivnih aktivnosti treba dostaviti do 10. novembra 2019. godine.

Više informacija pogledajte na sajtu organizatora ŠumadijaSajam.rs

KATEGORIJE

KOMENTARI

Wordpress (0)